İzleyiciler

9 Mayıs 2012 Çarşamba

Hi everyone

Bugunlerde arabasizligin Australia da nekadar zor oldugunu birkez daha anlamis bulunuyorum. Australia"ya gelmek isteyen herkese yaninda parasinin hazir bulunmasini tavsiye ediyorum. Arabamiz bozuldugundan beri disarida yuruyen ben ve 17 yas alti bebeler birbirirmize yolda selam veriyoruz. bu arada otobuslerdeki soforlerin yalnizliktan sikilip; otobuse binen herkesle selamlasmadan sonraki muhabbet etme istegini, en arkalara oturarak bi nevi reddedis bicimi olarak algilamasina sebep olabilirsiniz. eger caniniz konusmak istemiyorsa tabi! Otobusler burada yolcu olmadigi icin vaktinden once geliyor ve yarim saat arayla geldikleri icin mutlaka saatlerini ogrenip ona gore kendinizi ayarlamaniz gerekmektedir. bilginize!

  Esimin universitesi bizim oturdugumuz boleden tam 45 km uzaklikta. Tam iki saatlik bir yolculuktan sonra tek ders icin gidiyor. Bi term de 4 ders aliyor ve bu derslerin gunleri otomatic olarak belirleniyor. Bazi dersler eger sansliysaniz ayni gune denk gelirken, bazi derslerde ayri gunlere kimi zaman gunun tam orta saatlerinde olabiliyor. Yukaridaki fotograf universitenin kutuphanesinden.






   Universiteki computerlarin neredeyse tamamina yakini Mac. Burada ogrencilerin cogunlugu yurtdisindan oldugu icin kutuphaneler ogrenciler yasam alani olarak tasarlanmis.Kutuphanede microdalga firinlar, koltuklar, wi-fi ve bunun gibi bicok sey ogrencilere rahat bir yasam saglamak amaciyla tasarlanmis.Dileyen uyuyabilir uzanabil kimsenin tuhaf bakislarina maruz kalmazlar. Ozgurlukler ulkesi ve dunyanin en yasanir yeri secilmesinin hakkini veriyor Melbourne.



 

          






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder